OM NEWLIFE ASSISTANS AB

OM OSS

New Life Assistans AB är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans enligt LSS (Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade). Verksamheten startades i maj 2010 och hjälper i dagsläget omkring 50 kunder i Sverige till ett bättre liv.

Vår grundläggande vision är att tro på att alla människor har en inre kraft och förmåga att kunna själva påverka sina livsvillkor. Vår ambition ligger därför i att erbjuda personlig assistans av högsta kvalitet efter just dina behov. New Life Assistans AB är starkt präglat av cirka 150 trevliga och ambitiösa medarbetare som både är lyhörda och tillgängliga för kundernas behov. Hos oss arbetar även personer med egna erfarenheter av att ha barn med funktionshinder.

Vi finns för att kunna hjälpa människor som har funktionsnedsättningar, se till att värden som självbestämmande, valfrihet, brukarinflytande, jämlikhet, respekt för den enskildes integritet och att ha full delaktighet i samhället blir verklighet. Hög kvalitet är en självklarhet för vår verksamhet, vilket bland annat betyder att vi bara åtar oss ärenden som vi är övertygade om att vi kan utföra på ett professionellt sätt. New Life Assistans AB kännetecknas av kvalité då vi har stora krav på tillgänglighet, personligt bemötande och stort engagemang.

En av våra viktigaste uppgifter som assistansbolag är att rekrytera, anställa och utbilda personal utifrån de behov som våra uppdragsgivare har. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt med hög tillgänglighet för våra kunder och anställdas trygghet.

Vi utför även konsultuppdrag inom LSS.

Hos oss på New Life Assistans AB är inget assistansuppdrag det andra likt. Vi jobbar kontinuerligt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen.

Vill du veta mer eller boka in ett möte är du välkommen att kontakta oss genom att fylla i ett kontaktformulär eller genom att ringa eller maila oss på kontaktuppgifterna nedan.

Tel: 020-12 12 44
Mail: info@newlifeab.se 

KONTAKTA OSS IDAG!

7 + 1 =

New Life Assistans AB

New Life Assistans AB

New Life Assistans AB

New Life Assistans AB

New Life Assistans AB

New Life Assistans AB

HITTA OSS

  • Byängsgränd 14,
  • 120 40 Årsta

E-POST

  • info@newlifeab.se

RING OSS

  • 020-12 12 44

© 2017, Alla rättigheter reserverade.
Skapad av: Jibri Webbyrå